Indkøbskurv

- vis kurv, klik her

Fragt: 0,00 DKK
Total 0,00 DKK

Betalingsmuligheder

Vi er e-mærket
Mød os på facebook

Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud max 1 gang om ugen. Din e-mail adresse bliver hos os.

Havemøbler af plast

 

Oplev vores dejlige havemøbler af plast - et unikt design fra Danish Team Design. Lyser op i enhver have

 

Tag et godt kig på alle de dejlige havemøbler af plast, som vi præsenterer her i netbutikken. Havestole, haveborde og andet, borde i varmegalvaniseret stålstel og med bordplader af plast, kunststofskiffer eller andre materialer, som er så godt som vedligeholdelsesfrie. Havemøbler i plast i et ualmindeligt smukt design, som passer perfekt ind i enhver dansk have.

 

Vi designer selv alle vores havemøbler af plast og får dem produceret hos nogle af Europas mest anerkendte og respekterede producenter af havemøbler. Deraf vores velkendte meget høje kvalitet i kombination med, at vi kan tilbyde nogle attraktive priser.

 

Se hele det store udvalg her i netbutikken og bestil og betal gerne sikkert og trygt online, så har du dine nye havemøbler af plast hjemme hos dig i løbet af meget kort tid. Du er også velkommen til at bestille telefonisk eller skriftligt, ligesom vi altid er klar med supplerende information, såfremt du føler et behov for dette.

 

Bestil dine nye havemøbler af plast online her hos Danish Team Design. Unikt design og populære priser

 

Havemøbler af plast er noget ganske specielt, i hvert fald når de kommer fra Danish Team Design i Randers. Vi er kendte for vores enestående design og vores høje kvalitetsniveau, vores pålidelighed som leverandør og vores attraktive priser.

 

Velkommen her i vores netbutik, hvor du kan se det hele med egne øjne. Du vil også blive glædeligt overrasket over vores unikke design og den høje kvalitet, som præger alle vores havemøbler af plast og understel i varmgalvaniseret stål, som tåler at stå ude året rundt. Hos os koster kvalitet ikke en formue.

 

Måske er du også interesseret i at læse om: Havebord i beton | Havebord i granit | Luksus bord og bænk

Danish Team Design
Ørneborgvej 21A
8960 Randers SØ
Denmark

Tlf: +45 2027 5996
© Danish Team Design - Der tages forbehold for fejl, prisændringer og udsolgte varer m.m. - Alle angivne priser er incl. dansk moms.